Hakkari’de yağışlar altyapıya zarar verdi

Hakkari’de yağışlar altyapıya zarar verdi

Hakkari’de bir süre önce etkili olan sağanak yağışların altyapıya büyük zarar verdi.

Bayram haftasında Hakkari’de etkisini arttıran şiddetli yağışlar kentin birçok mahallesinde sele neden olmuştu.

Yolların gölette dönüştüğü, dere yataklarının taştığı kent merkezinde belediye ekipleri vatandaşın mağdur olmaması için insan gücü ve iş makineleri ile gece boyunca sel suları il mücadele etmişti.

Evleri dere yatağında bulunan vatandaşlar ise zabıta ekipler tarafından anonslar yaparak su taşkınlarına karşı uyarılmıştı. 

Şiddetli sağanak yağışların geride bıraktığı tahribatlar belediye ekipleri tarafından giderilmeye çalışılıyor. Kentin birçok noktasında meydana gelen içme suyu ve kanalizasyon arızalarına belediye ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Belediye Eş Başkanları Mehmet Sıddık Akış, Viyan Tekçe, bayram döneminde şiddetli yağışların geride bıraktığı altyapı tahribatının belediye ekipleri tarafından giderilmeye çalışıldığını belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.