40 ilin güzellik uzmanları Hakkari'de!

40 ilin güzellik uzmanları Hakkari'de!

Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde 40 ilden gelen güzellik uzmanı ve kuaförlerin katılımıyla "Sektörün çıkış yapan isimleri" için ödül töreni düzenlendi.

Yüksekova’da ilk defa düzenlenen gece de güzellik sektörünün öne çıkan isimlerine ödülleri takdim edildi. Yüksekova Double Tree by Hilton otelde düzenlenen törene çok sayıda davetli katıldı.

Podyum yürüyüşüyle başlayan program daha sonra yöresel kıyafet defilesiyle devam etti.  Programın sunuculuğunu ünlü manken ve sunucu Tuğba Özay ile DJ Uğurcan yaptı

Törende Solin Sera Güder tarafından yöresel kıyafetler yapılan defile ilgi görürken güzellik sektöründe en iyi çıkış yapan isimlere ödülleri takdim edildi.

120 kişinin ödül aldığı gecede Yüksekova’dan da 14 işletme yer aldı.

Ödül töreni DJ Onur Yıldız katılımcılara verdiği konser ile son buldu.

00002.webp2-459.webp

11-368.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.