Bala ailesinden taziye teşekkür mesajı

Bala ailesinden taziye teşekkür mesajı

Bala ailesi, geçtiğimiz günlerde trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden Hasan Bala ve eşi Keji Bala için taziye teşekkür mesajı yayımladı.

Yüksekova’nın Kısıklı (Dîlezi) köyünde, Hasan Bala’nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden, Hasan Bala ve eşi Keji Bala için aileleri taziye teşekkür mesajı yayımladı.

Ailenin taziye teşekkür mesajı şu şekilde;

“Geçirdikleri trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan Hasan Bala ve eşi Keji Bala’nın hayatını kaybettiği kaza anından itibaren ailemizi yalnız bırakmayan, taziyemiz süresince yanımızda olan, acımızı paylaşan değerli halkımıza, birçok şehirden ve yurt dışından telefonla arayan, sosyal mecralardan taziye dileklerinde bulunan eş dost akrabalarımıza, hem cenazeye hem taziyeye katılan, milletvekilleri, bölge müdürleri, belediye başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, askeri komutanlar, din alimleri, STK temsilcileri, kanaat önderleri, kurum müdürleri ve personelleri, iş insanları, basın mensupları, İranlı akrabalarımız ve dostlarımız ile burada sayamadığımız bütün eş dost ve akrabalarımıza teşekkür eder, şükranlarımızı sunuyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.