Başkan Aydoğdu'dan 2 İşitme engelli kardeşlere işitme cihaz desteği

Başkan Aydoğdu'dan 2 İşitme engelli kardeşlere işitme cihaz desteği

Başkan Aydoğdu'dan Van'ın Gürpınar ilçesinde yaşayan 2 İşitme engelli kardeşlere işitme cihaz desteğinde bulundu.

Hakkari Gençlik ve Engelli'ler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı tutmaç ( kırele ) köyün'de ikamet eden ihtiyaç sahibi 2 Özel gereksinimli İşitme Engellisi olan Erhan ile Emirhan Kardeşlere İşitme Cihazı Desteğinde bulundu. 

Kurulduğu Günden beridir Engellilerin Sorunları ile yakından ilgilenen ve ihtiyaç sahibi engellilere Yardım eli uzatan Hakkari Gençlik ve Engelli'ler Derneği Engelli Vatandaşlara el uzatmaya devam ediyor.

Hakkari Gençlik ve Engelli'ler Derneği Başkanı yavuz Aydoğdu, Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Tutmaç ( kırele ) köyün'de ikamet eden Doğuştan İşitme Engellisi olan Erhan Geven %90 Emirhan Geven %95 İşitme kaybı olan her iki  kardeşlere İşitme Cihaz Desteğinde bulunduk.

Yapılan Destek ile ilgili Açıklamalarda bulunan Hakkari Gençlik ve Engelli'ler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu Hayır Severlerimizin Destekleri ile Temin ettikleri İşitme Cihazları ihtiyaçları olan Erhan ile Emirhan Kardeşlere teslim ettik. Her iki kardeş Maalesef Doğuştan beridir duymiyor ve konuşamiyorlar'dı İşitme Cihazlarının'da olmadığı için Okula Gidemiyorlardi.Arkadaşlarıyla birlikte Dışarı Çıkıp Gezemiyorlardi, Ama Artık Erhan ile Emirhan İşitme Cihazlarını Takıp Okullarına Gidebilecek Arkadaşlarıyla birlikte Dışarıya Çıkıp Gezebilecekler, Herkesi Duyabilecek,Her iki Kardeşin En Büyük Hayalleri İse Kulakların'da İşitme Cihazlarının'da olmasıydı. Artık her iki Kardeşin Hayallerini Gercekleştirerek Hayallerine Umut Olabildik.Erhan ile Emirhan Kardeslerin Gürpınar ilçesi Tutmaç Köyünde yaşayan Geven Ailesinin Evine Giderek Hayır sever Vatandaşların Desteği ile Alınan İşitme Cihazlarını kulaklarına Takıp Denemesini yaptık ,

Coğrafya tanımaksız'ın Tüm Engelleri açmak için Mücadele ettiklerini ifade eden Aydoğdu, "Van'ın Gürpınar ilçesi Tutmaç Köyünde yaşayan İşitme Engellisi olan 2 Özel Gereksinimli kardeşlerimizin İşitme Cihazlarına ihtiyaçları vardı.Bizlere ulaşan ve Maddi durumları olmayan bu Ailemizin Çocuklarını için Hayır severlerimiz'den gelen yardımlarla İşitme Cihazlarını alıp Kendilerine ulaştırdık.Dernek olarak amacımız Coğrafya tanımaksız'ın Tüm ihtiyaç sahibi olan engelli vatandaşlarımıza ulaşmak 'tir Özel gereksinimli kardeşlerimizi Topluma kazandırmak için Çalışıyoruz.Bize bu Hayır Yolun'da Destek veren Herkese teşekkür ediyorum." Diye konuştu.

Erhan ile Emirhan Gevenin Anneleri İse Benim Her iki oğlum Doğuştan beridir Konusamiyorlar duymiyorlar Okula gönderemiyordum Çünkü konusamiyorlardi kimseyi duymiyorlardi ben Anneleri olarak her iki oğlumu Büyütene kadar çok zorlandım Köyde yaşadığımız için elimde hiç bir İmkanlarım'da yoktu  Ama Artık Her iki oğlum Okullarına Gidebilecekler çok şükürler olsun ki Hakkari'den Gelen Hakkari Gençlik ve Engelli'ler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu Başkanımız Her iki Oğlumun'da  En  Büyük Hayallerini Gerçekleştirerek bizi Dünyalar kadar mutlu ederek İşitme Engellisi olan Her iki Oğlumun'da Hayallerini Gerçekleştire'rek İhtiyaclari olan İşitme Cihazlarını karşıladı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz . Allah Başkan Aydoğdu'dan razı olsun "dedi.

I M G 20240929 W A0009

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.