Çene Cerrahisi Uzmanlık Gerektirir

Çene Cerrahisi Uzmanlık Gerektirir

Çene Cerrahisi Uzmanlık Gerektirir

 

 

Çene cerrahisi İstanbul ilimizde sıklıkla uygulanan prosedürlerin başında gelir. Alanında uzman ve deneyimli diş hekimlerinden oluşan profesyonel kadrosuyla öne çıkan Mosdent; ağız içindeki yumuşak dokuların, dişlerin, çenelerin ve çene eklemlerinin tüm rahatsızlıklarına yönelik teşhis ve tedavi sürecinde başvurabileceğiniz ilk adrestir. Çene cerrahisi prosedürleri, uygulanacak olan işlemin türüne ve hasta özelinde değişen çeşitli faktörlere göre genel anestezi, lokal anestezi ya da sedasyon altında yapılabilir.

 

Sağlıklı Bir Ağız ve Diş Sağlığı İçin Adresiniz Mosdent

 

Çene cerrahisinin yanı sıra gülüş tasarımı İstanbul ilinde en çok uygulanan diş hekimliği prosedürleri arasında yer alır. Mosdent çene cerrahisi başta olmak üzere tüm diş hekimliği prosedürlerinde doğru ve etkili teşhis ve tedavi süreçlerini gerçekleştirecek uzman bir kadroya sahiptir.

 

Bu kapsamda Mosdent çekim endikasyonu olan sürmüş ya da gömülü kalmış dişlerin çekiminden kök ucu rezeksiyonlarına, çene ve yüz bölgesinde gelişen enfeksiyonların tedavilerinden travma ya da çeşitli faktörlere bağlı olarak gelişen çene kırıklarının tedavisine kadar pek çok farklı tedavi uygular.

 

İmplant Uygulamaları İçin Mosdent ile İletişime Geçin

 

Günümüzde diş eksikliklerini gidermek için en sık uygulanan tedavilerin başında dental implant tedavisi gelir. Çene kemiğine yerleştirilen dental implantların en önemli özelliği, normal dişi taklit etmeleridir. Dental implantlar doğru ve düzenli bir bakım sayesinde uzun yıllar boyunca konforlu bir şekilde kullanılabilir.

 

Dental implant sayesinde diş eksikliği yaşayan hastalar doğala en yakın çözüme erişebilmektedir. Çene kemiğinin içine yerleştirilen ve biouyumluluğu kanıtlanan titanyum malzemeden üretilir. Bu sayede uzun ömürlü, efektif ve estetik bir yöntem olarak öne çıkar.

 

İmplant tedavisinin cerrahi operasyon süreci yaklaşık 10 ila 15 dakikada tamamlanır. Hasta işlem sırasında herhangi bir acı ya da ağrı hissetmez. Ancak takip eden 1 ila 2 gün süreyle hafif bir ağrı ya da sızlama hissedilmesi olasıdır. Yerleştirilen implantların çene kemiğinin içerisine entegre olması genellikle 2 ila 3 ay sürer. Bu sürecin ardından protez kısmı yerleştirilerek implant tedavisi tamamlanır.

 

Mosdent: Uzman Diş Hekimlerinin Buluşma Noktası

 

Mosdent’in uzman hekimleri aynı zamanda steril şartlarda gömülü ve normal diş çekimini de gerçekleştirir. Çekimin ardından diş hekimleri hastaları olası bir ağrı, şişlik ve kanama durumuna karşı bilgilendirir. Ayrıca işlemin ardından gerekli kontroller de sağlanır.

 

Son yıllarda hem kadınlar hem erkekler arasında önemli bir artış gösteren temporomandibular eklem hastalıklarının teşhisi ve tedavisi de Mosdent’te yapılmaktadır. Eklem rahatsızlıklarına yönelik botoks ve artrosentez uygulamaları sayesinde ağız açma kısıtlılığı ve ağrı gibi çeşitli şikayetlerin giderilmesi mümkün olabilir.

 

Çene ve yüz bölgesiyle ilişkili yumuşak ve sert dokularda ortaya çıkan kist ve tümörlerin tanısı ve tedavisi için de Mosdent’e başvurabilirsiniz. Uygulanan tedavilerin ardından uygun rekonstrüksiyon yöntemlerine başvurulur, düzenli kontroller Mosdent’in uzman hekimleri tarafından gerçekleştirilir. Bunların yanı sıra travmalara ya da patolojik etkenlere bağlı olarak ortaya çıkan çene kırıklarının teşhisi ve tedavisi de Mosdent’in uzman ekibi tarafından gerçekleştirilir. Gerekli durumlarda genel anestezi altında operasyon planlaması yapılır ve süreç tamamlanır.

 

Mosdent alanında uzman ve deneyimli diş hekimlerinden oluşan kadrosu sayesinde profesyonel bir tedavi sürecine ve kaliteli hizmete erişmenizi sağlar. Güncel diş hekimliği tedavi yöntemlerini takip ederek modern tıbbi ekipmanlarla hizmet sunar. Böylece daha konforlu ve etkili bir tedavi sürecini deneyimleyebilirsiniz. Siz de hasta memnuniyetini ön planda tutan ve kişiye özel tedavi seçenekleri sunan Mosdent’i tercih ederek ağız ve diş sağlığınız için önemli bir adım atabilirsiniz.

 

Sayfamıza buradan ulaşabilirsiniz. https://www.mosdent.com.tr/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.