Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı sonrasında konuştu.

umhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

- Geçtiğimiz haftalarda yaşanan hararetli tartışmalar, Türkiyesiz bir Avrupa güvenliğinin mümkün olmayacağını göstermiştir. Türkiye ortak çıkarlar ve karşılıklı saygı çerçevesinde Avrupa ülkeleri ve AB ile ilişkilerini ilerletmeye hazırdır.

- Türkiye gibi büyük bir ülkenin basiret, vizyon ve kalite açısında çok çapsız bir ana muhalefet partisi vardır. Türkiye’nin kaybedecek tek bir dakikası bile yoktur. Bizim bu siyaset tüccarlarının kavgalarıyla oyalanacak vaktimiz de yoktur. Ana muhalefet partisi kadroları, en iyi yaptıkları iş olan, birbirilerini yemeye devam edebilir. Biz sadece işimize bakıyoruz.

- (İBB’ye yönelik yürütülen soruşturma hakkında) Provokasyonlarla vatandaşlarımızın huzurunu bozmaktan artık vazgeçin. Cesaretiniz varsa yolsuzlukların, hırsızlıkların, alınan rüşvetlerin hesabını verin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.