Demir Ailesinin mutlu günü

Demir Ailesinin mutlu günü

Hakkari’de ikamet eden Demir ailesi büyüklerinden Halit Demir oğlu Sergen Demir dünya evine girdi.

Hakkari’de ikamet eden Demir ailesi büyüklerinden  Halit Demir oğlu Sergen Demir, Feyruz Doğan ile hayatını birleştirdi.

Genç çiftin düğünü Merzan Mahallesi'ndeki Hakkari Spor Lisesi önünde yapıldı.

Demir ailesinin düğünü Hakkari'de son dönemlerin en yoğun katılımlı düğünü olurken, gelin ve damada takılan takılar ise dudak uçuklattı.

Düğün törenine, Hakkari'nin önde gelen kanaat önderleri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, gazeteciler, spor camiası, STK temsilcileri, emlak ve galerici sektörü, sağlık, eğitim, iş dünyası, yurt içi ve yurt dışından binlerce davetli katıldı. 

Düğün töreninde gelin ve damadın yakınları tarafından düzenlenen birçok farklı etkinlik ile unutulmaz bir gün yaşandı. İkram edilen yemek sonrası düğünde sevilen sanatçı İmad Tunç (Rekani)  tarafından söylenen Kürtçe ve Türkçe türkülerle davetliler eğlenirken, yöreye ait güzel halaylar ile devam etti..

Düğünün sağdıçlığını CHP Hakkari eski İl Başkanı Nazım Demir üslendi. 

Düğün törenine olan katılımın kendilerini memnun ettiğini söyleyen damadın babası Halit Demir, duygularını şu şekilde ifade etti.

“Oğlum Sergen’in düğününe değerli insanlarımızın, konuklarımızın gelmesi bizi onure etti. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar memleketimiz olsun, ülkemiz olsun kimse bizden rahatsızlık duymadı. Elimizden geldiği kadar herkese yardımcı olmaya çalıştık. Yurdumuzun dört köşesindeki eş, dost, akrabanın mutlu günlerine şahit olduk. Bugünde onlar bizleri yalnız bırakmadılar. Herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

CHP eski Hakkari İl Başkanı Nazım Demir, beklenenin çok üstünde bir katılım gerçekleştiğini söyledi.

 “Bu katılımlar her şeyi güzelleştiriyor. Özellikle birlik ve beraberliğimizi artıyor. Bizim bu bölgelerde özellikle birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Böyle güzel bir düğünde herkesi bir arada görmek bizim için mutluluktur.Belki unuttuğumuz ya da düğün davetiyesi  ulaştıramadığımız kişiler olabilir. Düğünümüze iştirak eden herkese teşekkür ediyor, Ben bu anlamda gelin ve damada her iki cihanda saadet diliyorum” dedi.

Damadın kardeşi iş insanı Mefar Demir ise şunları kaydetti.

“Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarıma saygılar sunuyorum. İl ve il dışından katılan tüm iş insanı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz her zaman bir bütün olsun ve daim olsun” ifadelerini kullandı.

Düğün, gece geç saatlere kadar devam etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.