English Time'den Hakkari Üniversitesine özel kampanya

English Time'den Hakkari Üniversitesine özel kampanya

‘Şimdi İngilizce Zamanı’ sloganıyla yeni eğitim sezonuna hazırlanan English Time Dil Okulları Hakkari Şubesi Hakkari Üniversite öğrencilerine, çalışanlarına ve yakınlarına indirim kampanyası başlattı.

Türkiye’nin en büyük ve öğrencisine en çok değer veren İngilizce Dil Okulu English Time Hakkari Şubesi yeni sezonun ikinci kampanyasını başlattı.

English Time Dil Okulları Hakkari Şubesi Hakkari Üniversitesi öğrencilerine, üniversite çalışanlarına ve yakınlarına yüzde 30 indirim yapacak. 

7 – 14 yaş gurubundaki öğrencilere erken kayıt fırsatı sunan ve English Time Dil Okulları her sene başlattığı farklı kampanyalarla yoluna emin adımlarla devam ediyor.

English Time Dil Okulunda başlatılan A1 Seviyesinde 3 Kur kayıt yapana bir kur hediye kampanyası ise devam ediyor. 

Profesyonel eğitmenler ve eğitim programları ile öğrencilerinizi geleceğe hazırlayan English Time öğrencilerine Genel İngilizce eğitimlerinin yanı sıra sınavlara hazırlık ve özel amaçlı eğitimler başta olmak üzere her alanda İngilizce eğitimi veriyor.

İster okulda ister iş hayatında olun, başarıya ulaşmak için İngilizce bilmek, daha da önemlisi İngilizce konuşabilmek gerekiyor.

Ayrıca  okul arkadaşınla gel indirimi hemen al kampanyası ile yeni öğrencilerini bekliyor.

ADRES: Pehlivan mahallesi Çölemerik caddesi MNG Kargo karşısı No: 57 Kat: 3  

İLETİŞİM : 08502650890 - 05427341408

1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.