Faizsiz Nakit Avans: İhtiyaç Anında Hızlı Çözüm

Faizsiz Nakit Avans: İhtiyaç Anında Hızlı Çözüm

Faizsiz Nakit Avans: İhtiyaç Anında Hızlı Çözüm

Faizsiz nakit avans, belirlenen miktar dışında herhangi bir faiz ödemesinin bulunmadığı nakit avans olarak tanımlanabilir.

Faizsiz nakit avans, belirlenen miktar dışında herhangi bir faiz ödemesinin bulunmadığı nakit avans olarak tanımlanabilir. Çeşitli bankalar, müşterilerinin çok daha konforlu bir şekilde nakit avans kullanabilmesi amacıyla faizsiz nakit avans seçenekleri sunar. Bu durum, müşterilerin ihtiyaçları için yenilikçi bir çözümdür. Çünkü özellikle yüksek meblağlı alışverişlerde nakit ödeme yapmak zor olabilir. Bununla birlikte nakit avans çekilerek ödemede kolaylık sağlanabilir. Akbank ve Garanti Bankası olmak üzere çeşitli bankaların sunduğu nakit avans seçeneklerini inceleyebilir, ödemelerinizi çok daha pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Akbank Faizsiz Nakit Avans Kampanyaları ve Avantajları

0 faizli nakit avans kampanyasını müşterileriyle buluşturan Akbank, herhangi bir faiz ödemeden nakit avans sahibi olmak isteyen kişilerin taleplerini en iyi şekilde karşılar. Mobilden Akbanklı olanlar için oluşturulan bu kampanyada 20.000 TL’ye varan taksitli nakit avans talep edilebilir. Kampanyanın müşterilere sunduğu pek çok avantaj bulunmakta olup bu avantajlar genel hatlarıyla şu şekilde sıralanabilir:

  • Mobil üzerinden kolaylıkla Akbank müşterisi olabilirsiniz. Akbank müşterisi olabilmek için fazladan zaman ayırmanıza gerek yok.
  • Akbank mobil üzerinden kredi kartına başvurmanız gerekir. Böylelikle size tanımlanan bir kredi kartına da sahip olabilirsiniz.
  • %0 faizli taksitli avansınızı talep edebilirsiniz.

Çekilen nakit avans, 3 aya kadar ücretsiz bir şekilde kullanılabilir. Bu durum, ödemenizi 3 aylık bir plan üzerinden gerçekleştirmenizi sağlar.

Garanti Bankası'ndan Faizsiz Nakit Avans Seçenekleri

Garanti Bankası, sıfır faizli nakit avans sunan bankalardan bir diğeridir. Mobil üzerinden Garanti Bankası müşterisi olan kullanıcılara nakit avans sunan, üstelik herhangi bir faiz ödemesi talep etmeyen banka, avantajlı seçenekleriyle müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamasını sağlar. Garanti faizsiz nakit avans seçeneklerini inceleyerek sizlere sunulan avantajlardan yararlanmanız olanaklıdır.

Faizsiz Nakit Avans Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Akbank faizsiz nakit avans başta olmak üzere herhangi bir faiz ödemesi gerçekleştirmeyeceğiniz nakit avans alımında dikkat etmeniz gereken pek çok husus mevcuttur. Bu hususlar ise şu şekilde özetlenebilir:

  • Nakit avansın geri ödeme süresi hakkında bilgi edinin. Çünkü nakit avansların geri ödeme süreleri genellikle kısadır. Bu nedenle çektiğiniz nakit avansı 1 ay ya da 3 ay gibi bir periyotla ödemeniz gerekebilir.
  • Nakit avans işlemleri genellikle kredi kartı limiti üzerinden yapılır. Bu nedenle nakit avans çektikten sonra kalan bakiyenin sizin için yeterli olup olmadığını belirleyin. Kredi kartından da harcama yapacaksanız nakit avans miktarını bu durumu baz alarak netleştirebilirsiniz.
  • Nakit avans çekimi için bankanın belirlemiş olduğu koşulları inceleyin. Koşulları yerine getirip getirmediğinizden emin olun.

Bunların yanı sıra ödeme kapasitenizi belirlemeniz, nakit avans çektikten sonra ödeme konusunda sorun yaşamamanız açısından son derece önemlidir.

Akbank'tan Faizsiz Nakit Avans Başvuru Süreci

Akbank faizsiz nakit avans başvuru süreci son derece basittir. Başvurunuzu gerçekleştirebilmeniz için şu adımları sırasıyla uygulamanız gerekir:

  • Akbank’ın mobil uygulamasını indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonunu tıklayın.
  • Mesai saatleri içerisinde müşteri hizmetlerinin sizi aramasını bekleyin.
  • Uzaktan gerçekleştirilen görüşmede kimlik bilgilerinizin doğrulanması için çeşitli işlemler yapılır.
  • Akbanklı olduktan sonra mobil uygulamayı açın.
  • Kredi kartı başvurusu yapın ve kartınız size ulaştıktan sonra limit yükseltin.

Bu işlemleri tamamladıktan sonra kolaylıkla nakit avans başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvuru öncesinde size sunulan seçeneğin faizsiz nakit avansı içerip içermediğinden emin olmanız, ödeme sırasında herhangi bir sorun yaşamamanız açısından oldukça önemlidir.

Garanti Bankası Faizsiz Nakit Avans Başvurusu ve Koşulları

Garanti Bankası’nın size sunduğu nakit avans seçeneklerinden faydalanabilmek için ilk olarak Garanti Bankası mobil uygulamasını indirmeniz gerekir. Uygulamayı indirdikten sonra “Garanti Bankası müşterisi olmak istiyorum” butonunu tıklayın. Ardından mesai saatleri içerisinde müşteri hizmetleri sizi arayarak kimlik teyidinde bulunur. Kimlik bilgilerinizin eşleşmesi sonrasında Garanti Bankası müşterisi olursunuz.

Bankanın müşterisi olduktan sonra size sunulan nakit avans seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Garanti faizsiz nakit avans koşullarını detaylı bir şekilde inceleyin, ardından şartları yerine getirip getirmediğinizden emin olun. Bundan sonraki adım, Garanti Bankası kredi kartına başvurmaktır. Kredi kartınızı teslim aldıktan sonra faizsiz bir şekilde sunulan nakit avansı çekebilir, ihtiyaçlarınız için nakit avansı kullanabilirsiniz. Ayrıca Garanti Bankası’nın yeni müşterilerine sunduğu farklı türdeki avantajları da inceleyebilir, arzu ettiklerinizi tercih ederek fırsatlardan faydalanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.