Hakkari Çevre Şehircilik Müdürü değişti

Hakkari Çevre Şehircilik Müdürü değişti

Hakkari Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğüne Cengiz Adıgüzel görevlendirildi.

Hakkari de 6 yıla yakındır, önemli çalışmlara imza atan Hakkari Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Nazmi Yakar, Iğdır Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Şube Müdürü vekili olarak görevlendirildi.

Yakar'ın yerine Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği  Van İl Müdürlüğü görevini vekâleten yürüten Cengiz Adıgüzel atandı.

Cengiz Adıgüzel Kimdir?

1973 yılında Muş’un Malazgirt İlçesinde dünyaya geldi. İlköğretimi Malazgirt Adaksu Köyünde, Liseyi Tatvan’da bitirdi. KTÜ, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Jeofizik Bölümünden 1997 yılında mezun oldu. 1998 yılında Çevre Bakanlığı’nda memuriyet hayatına başlayarak, 2003 yılına kadar bu kurumda görev yaptı. 2003- 2011 yıllarında Çevre ve Orman Bakanlığı, Van İl Müdürlüğü’nde görev yaptı. 2011 yılında Van Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne geçerek, bu tarihten 14.07.2014 tarihine kadar burada  İl Müdür Yardımcılığı görevini Vekâleten yürüttü. 14.07.2014 tarihinde Van Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü olarak Vekâleten atandı. Cengiz Adıgüzel  evli ve 4 çocuk babasıdır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.