Hakkari Gazeteciler Cemiyeti'nden Müdür Ertuş'a ziyaret

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti'nden Müdür Ertuş'a ziyaret

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özkan Hakkari İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürü Metin Ertuş'u makamında ziyaret etti.

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti (HGC) 30 Haziran Pazar Günü İkinci Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirecek.

HGC Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özkan yönetimi ile beraber İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürü Metin Ertuş'u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Metin Ertuş kentteki önemli sivil toplum örgütlerinden biri olan Hakkari Gazeteciler Cemiyeti'nin hafta sonu yapılacak olan kongrenin Hakkari için hayırlı olmasını diledi. 

HGC Başkanı Mehmet Özkan Ocak ayında cemiyet başkanlığı görevine geldiğini gündem yoğunluğu nedeniyle gecikmeli de olsa İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğü ve ekibini ziyaret etmek istediklerini söyledi. 

Başkan Özkan ve yönetimi sıcak karşılama ve ilgisinden dolayı Müdür Ertuş'a teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.