Hakkari heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret

Hakkari heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret

Hakkari Valisi Ali Çelik beraberindeki ilçe ve belde belediye başkanları ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti.

Hakkari Valisi Ali Çelik, Ak Parti İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya; ilçe ve belde belediye başkanları ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u makamında ziyaret etti.

Valiliğin sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yapılan açıklamada; Vali Ali Çelik; AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir, Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ve Büyükçiftlik Belediye Başkanı Çayan Çiçek ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya geldiği belirtildi.

Açıklamada Bakan Kurum ile yapılan görüşmelerde; Hakkari Merkez, Yüksekova ve Çukurca da yapılması planlanan TOKİ Sosyal Konutları başta olmak üzere; il merkezi ve ilçelerin sorunları ile çözümlerine yönelik istişarelerde bulunulduğu kaydedlidi. Ziyarette ayrıca; Hakkari Merkez'in kanalizasyon alt yapısının güçlendirilmesi, park ve yeşil alan projeleri, belediyelerin ihtiyaç duyduğu iş makinası desteği gibi konularda Bakan Murat Kurum’a bilgiler verildiği belirtildi. Ziyaret sonrasında Vali Çelik ve beraberindeki protokol heyeti; misafirperverlikleri ve Hakkari projelerine yönelik desteklerinden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a şükranlarını iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.