Hakkari-Yüksekova Karayolunda Faciadan Dönüldü!

Hakkari-Yüksekova Karayolunda Faciadan Dönüldü!

Hakkari- Yüksekova karayoluna kaya parçaları yola düştü, o esnada oradan geçen araç saniyelerle kurtuldu.

 

Hakkari-Yüksekova karayolunda meydana gelen kaya düşmesi, büyük bir faciayı önledi. Suüstü (Şakitan) Köyü yakınlarında yola düşen dev kaya parçaları, o esnada geçen bir aracın saniyelerle kurtulmasına neden oldu.

Havaların ısınmasıyla birlikte dağlardaki karların erimesi sonucu zeminin yumuşaması, kayaların koparak yola düşmesine yol açtı. Sürücüler, büyük tehlike oluşturan kaya parçalarını fark ederek durdu ve bir süre yolu açmak için çaba harcadı.

Vatandaşların el birliğiyle yolu temizlemesinin ardından trafik yeniden normale döndü. Yaşanan olay sonrası sürücüler, özellikle bahar aylarında bu tür tehlikelere karşı daha dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Yetkililer, bölgede kaya düşmesi riskine karşı sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum