Hakkari’de işportacılar için Geçici pazar yeri kuruluyor

Hakkari’de işportacılar için Geçici pazar yeri kuruluyor

Hakkari belediyesi cadde ve sokakları mesken tutan işportacıların kaldırılması için alan çalışması başlattı.

Hakkâri Valisi Ali Çelik’in talimatları doğrultusunda Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan İşbankası karşısındaki eski öğretmenler evi boş alanı işportacılar için hazır hale getirildi.

Alanın zemin düzenlemesi yapılarak çevre temizliği yapıldı. Fen işleri, itfaiye ve zabıta ekipleri sabah saatlerinden itibaren alanda temizlik çalışması başlattı.


Alanın hazır hale getirilmesiyle birlikte şehir merkezindeki işportacılar geçici olarak kurulan pazar yerlerine yönlendirilecek.

Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, “Şehir merkezinde konumlanan ve vatandaşlarımız tarafından şikâyet konusu olan tezgâhlar, pazar yerlerinin açılmasıyla kaldırılacak. Ekiplerimiz işportacıları pazar yerine yönlendirmeye başlayacak. Kent genelinde uygulamalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.