Hakkari'de Motosiklet kazasında ağır yaralanan genç hayatını kaybetti

Hakkari'de Motosiklet kazasında ağır yaralanan genç hayatını kaybetti

Hakkari-Van karayolunda yaklaşık 5 gün önce meydana gelen motosiklet kazasında ağır yaralanan genç tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

Kaza; 14 Nisan tarihinde Hakkari Van Karayolundaki Depin mevkiinde meydana gelmişti. Harun Gür ve yanında bulunan arkadaşı Motosiklet ile depin mevkiinde  direksiyon hakimiyetini kaybedip takla atmıştı. Harun Gür ve yanında bulunan arkadaşı ağır yaralı olarak ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Hakkari Devlet hastanesine sevk edildiler.

Bir haftadır yoğun bakım ünitesinde hayata tutunmaya çalışan Harun Gür akşam saatlerinde  tedavi gördüğü Hakkari Devlet Hastanesi'nde yaşam mücadelesini kaybetti. 

Gür'ün cenazesi yarın Gupsi mezarlığında toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.