Hakkari'de V.E.R.D.A Kültür Sanat Merkezi açıldı

Hakkari'de V.E.R.D.A Kültür Sanat Merkezi açıldı

Hakkari'de kültür ve sanat alanında cazibe merkezi olmaya aday modern bir mekan olan V.E.R.D.A Kültür Sanat Merkezi açıldı.

Hakkari’de hayata geçirdiği farklı projeler ile adından söz ettiren genç girişimci Serkan Besi’nin kente kazandırdığı V.E.R.D.A Kültür Sanat Merkezi görkemli bir açılış töreni ile Hakkari halkının hizmetine girdi.

Açılışa Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Esnaf Odası Başkanı İsmail Akboğa, Şoförler Odası Başkanı Abdi Arslan, Lilyana Kadın kooperatifi Başkanı Ümmihan Keskin, Hakkari Gazeteciler Cemiyet (HGC) Başkan Yardımcısı Mehmet Özkan, kanaat önderleri, iş insanları, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Hakkari kültürüne hizmet edecek çok değerli bir işyerinin açılışı için bir araya geldiklerini söyledi.

Girişimci Serkan Besi ve ekibini tebrik eden Başkan Taş, “Çok güzel bir an yaşıyoruz. Son üç yıldır ciddi açılışlar yaptık. Bir yığın açılışa gittim ama hiçbir zaman bu kadar heyecanlanmamıştım. Serkan Besi; düşünür, üretir, yaratır ve hayata geçirir. Çok farklı bir konsept bu hem kültürel ağırlıklı hem sanat ağırlıklı. Bu anlamda bizim için çok değerli bir mekan burası. Hakkari’nin kültürüne hizmet edecek, gençlerimize hizmet verecek ciddi bir mekan. Açılışta çok değerli misafirlerimiz var. Aramızda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Biz en güzel dileklerimizle en güzel duygularımızla Serkan kardeşimize başarılar diliyoruz. Her zaman yanındayız. Bol kazançlar diliyoruz” dedi.

İşletmeciliğini Müjgan Aydın’ın yaptığı, sanatın ve kültürün büyülü dünyasına adım atmak isteyenlere önemli bir fırsat sunan V.E.R.D.A Kafe, ilham dolu atmosferiyle sizleri bekliyor.

Modern ve estetik tasarımıyla dikkat çeken V.E.R.D.A, Sanat merkezi, tiyatro, modern danslar, bale, ebru sanatı ve resim atölyesi; piyano, keman, gitar, bağlama ut, cümbüş derslerinde birebir eğitim imkanı sunuyor.

8 kişilik deneyimli ekibiyle V.E.R.D.A’da eşsiz lezzetler sunan menüler ve zengin kültürel aktiviteler ile misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatacak.

İşletmeci Müjgan Aydın, Hakkari’de tiyatro ve sanatsal gösteriler için uygun çalışma alanı bulamayan gençlerin V.E.R.D.A Kültür Sanat merkezinden ücretsiz bir şekilde yararlanabileceği müjdesini verdi.

Girişimci Serkan Besi ise kente kazandırdıkları modern mekan olan V.E.R.D.A’nın açılışına katın tüm davetlilere teşekkür etti.

Açılış programı davetlilere ikramda bulunulmasının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.