Hakkari'de V.E.R.D.A Kültür Sanat Merkezi açılıyor

Hakkari'de V.E.R.D.A Kültür Sanat Merkezi açılıyor

Hakkari'de kültürün ve sanatın merkezi olacak modern bir mekan olan Verda Kültür Sanat Merkezi açılıyor. Hakkari'nin Yeni Cazibe Merkezi: V.E.R.D.A ile Sanat, Kültür ve Lezzet bir arada!

Sanatın ve kültürün büyülü dünyasına adım atmak isteyenler için V.E.R.D.A Kafe, ilham dolu atmosferiyle sizleri bekliyor.

Modern ve estetik tasarımıyla dikkat çeken mekanımızda, eşsiz lezzetler sunan menümüz ve zengin kültürel etkinliklerimizle misafirlerimize benzersiz bir deneyim yaşatıyoruz.

Her köşesi ayrı bir hikaye anlatan V.E.R.D.A Kafe’de, sanatsal dokunuşların keyfini çıkarırken, dünyanın dört bir yanından gelen kahve çekirdeklerinin özenle hazırlandığı kahvelerimizi yudumlayabilirsiniz.

V.E.R.D.A Kafe, sadece bir kafe değil, aynı zamanda yaratıcı fikirlerin, ilham veren sohbetlerin ve sanatsal keşiflerin merkezi olmayı hedefliyor.

Kafemizde Bale, Resim, Müzik, Ebru Sanatı, Dünya Dansları ve Tiyatro eğitimleri ile sanatsal yeteneklerinizi keşfetme ve geliştirme fırsatı sunuyoruz. Ayrıca, geleneksel Dengbej Geceleri ile kadim kültürümüzün sözlü edebiyatına tanıklık edebilir ve müzikli hikaye anlatıcılığının büyüsüne kapılabilirsiniz.

Çevreyolu Çölemerik Cad. Hacıoğluyapı (Ramazan Apt) Kat -2, 1 No'lu Sağlık Ocağı Bitişiği adresindeki konumumuzda, siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyarız. Detaylı bilgi ve rezervasyon için +90 540 640 22 33 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz. Gelin, V.E.R.D.A Kafe’de sanatın ve kültürün büyülü dünyasına adım atın, ilham dolu anlar yaşayın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.