Hakkari'nin İngilizce okulunda erken kayıt fırsatı

Hakkari'nin İngilizce okulunda erken kayıt fırsatı

English Time Dil Okulları Hakkari Şubesi ‘Şimdi İngilizce Zamanı’ sloganıyla yeni eğitim sezonu kayıtları başladı.

Türkiye’nin en büyük ve öğrencisine en çok değer veren İngilizce dil okulu English Time Hakkari Şubesi 2024 – 2025 Eğitim Öğretim sezonu için kayıt almaya başladı.

Küresel ortamdaki bilgiye ulaşmak isteyen birey ve şirketlerin gelişimine kaliteli İngilizce eğitimi vererek katkıda bulunmak amacıyla 1997 yılında kurulan English Time Dil Okulları her sene başlattığı farklı kampanyalarla yoluna emin adımlarla devam ediyor.

English Time Dil Okulları Hakkari Şubesi 7 – 14 yaş gurubundaki öğrencilere erken kayıt fırsatı sunuyor.

A1 Seviye kayıtlarının başladığı English Time Dil Okulları’nda 3 Kur kayıt yapana bir kur hediye

Profesyonel eğitmenler ve eğitim programları ile öğrencileriniz geleceğe hazırlayan English Time öğrencilerine Genel İngilizce eğitimlerinin yanı sıra sınavlara hazırlık ve özel amaçlı eğitimler başta olmak üzere her alanda İngilizce eğitimi vermektedir.

İster okulda ister iş hayatında olun, başarıya ulaşmak için İngilizce bilmek, daha da önemlisi İngilizce konuşabilmek gerekiyor.

Okul yeni sınıflar açarak Eylül ayında son kontenjandan yararlanması için öğrencilere çağrıda bulundu. Sınırlı kontenjanlarla sen de English Time’de yerini al.

Ayrıca  okul arkadaşınla gel indirimi hemen al kampanyası ile yeni öğrencilerini bekliyor.

ADRES: Pehlivan mahallesi Çölemerik caddesi MNG Kargo karşısı No: 57 Kat: 3  

İLETİŞİM : 08502650890 - 05427341408

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.