Iğdır Valisi Turan ve Başkan Süer Büyüksu'yu ziyaret etti

Iğdır Valisi Turan ve Başkan Süer Büyüksu'yu ziyaret etti

7. Türk İran Sınır İlleri Ekonomik İşbirliği toplantısına katılan Iğdır Valisi Ercan Turan, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu'yu ziyaret etti. Van Ticaret Borsası Başkanı Naif Süer de Büyüksu'yu makamında ziyaret etti.

İran’ın Batı Azerbaycan illeri ile Türkiye'nin sınır illeri arasındaki ortak ekonomik işbirliği toplantısının yedincisi, valilerin yanı sıra yetkililer ve ekonomik aktörlerin katılımıyla dün Urumiye'de  başladı.

Türkiye ve İran'ın sınır illeri arasında gerçekleştirilen yedinci ekonomik işbirliği toplantısına iki ülkenin sınır illerinden 100'den fazla ticari ve ekonomik aktör katıldı.

Programın bitmesinin ardından Esendere Beldesininde ziyarette bulunan Iğdır Valisi Ercan Turan,  Hakkari'nin Yüksekova İlçesine bağlı Esendere Belediyesi Başkanı Dırbaz Büyüksu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyüksu, Iğdır Valisi Ercan Turan'a teşekkür etti.

Öte yandan Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naif Süer de yönetimi ile beraber Başkan Büyüksu'yu makamında ziyaret etti. 

Büyüksu ziyaretlerinden dolayı Başkan Süer ve yönetim kurulu üyelerine de teşekkür etti.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.