İŞKUR Hakkari kurasının tarihi belli oldu

İŞKUR Hakkari kurasının tarihi belli oldu

Hakkari İŞKUR ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün İşgücü Uyum Programı (İUP) kuraları bu hafta içinde çekilecek. 570 kişilik alım için yaklaşık 20 bin kişinin başvuru yaptığı öğrenildi.

Çalışma ve İş Kur İl Müdürlüğü’nün İşgücü Uyum Programı kapsamında Hakkari ve ilçelerinde okullarda temizlik görevlisi olarak işe alacağı 570 kişi için bu hafta içinde kura çekilecek. İşe yerleşecek olanların önümüzdeki hafta iş başı yapması bekleniyor.

Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri başvuru yapanların listesinin gelir durumunu tespit etmek için ilgili kurumlara teslim ettiğini belirtiler.

Hakkari ve ilçelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda istihdam edilmesi beklenen 570 kişi için yaklaşık 20 bin kişinin başvurduğu öğrenildi

Noter kurası ile belirlenecek 570 kişinin önümüzdeki hafta iş başı yapacağı öğrenildi.

09.09.2024 tarihinde başlayacak olan program 30.06.2025 tarihinde sona erecek. İUP kapsamında maksimum çalışma süresi 9 ay olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.