Kadın kooperatifleri ve YÜTSO arasında işbirliği protokolü imzalandı

Kadın kooperatifleri ve YÜTSO arasında işbirliği protokolü imzalandı

Demeter ve Lilyana Kadın Kooperatifleri ile Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası (YÜTSO) ile kadın girişimciliğini ve ortak çalışmaları teşvik etmek amacıyla işbirliği protokolü imzaladı.

Yüksekova’da kadın girişimciliğini ve kooperatifçiliği desteklemek amacıyla Demeter ve Lilyana Kadın Kooperatifleri ile Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Avrupa Birliği tarafından finansa edilen SİMURG ve Kadın Emeği Değerlendirme Vakfı (KEDV) tarafından desteklenen “Üreten Kadınlar Kooperatifçilikte Güçleniyor” projesi kapsamında tarımsal kalkınma ve kadın kooperatifi (Demeter) ile  Lilyana Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) ile ortak çalışmaları teşvik etmek, karşılıklı anlayışı geliştirmek amacıyla işbirliğinde bulunmak üzere protokol imzalandı. 

Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası konferans salonunda düzenlenen imza törenine  Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özdemir, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Burhan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi  Necati İrinç, Demeter Kadın Kooperatifi Başkanı Bahar Sağkol, Yönetim Kurulu Üyesi Perihan Mert ve Lilyana Kadın Kooperatifi Başkanı Ümmühan Keskin katıldı.

S A D F R F E

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.