Royal Canin Kitten Ne Zamana Kadar Kullanılır?

Royal Canin Kitten Ne Zamana Kadar Kullanılır?

Royal Canin Kitten Ne Zamana Kadar Kullanılır?

 

Royal Canin Kitten yavru kedilerin, konsolidasyon evresinde yani bağışıklık sistemine takviye aşamasında beslenme ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile özel olarak formülize edilmiştir. Bu özel formülasyon içeren mamalar fiziksel ve davranışsal açıdan önemli değişiklikler yaşayan yavru kedilerin tüketilmesi için özel olarak üretilmiştir. Yavru kedilerin 12. aya kadar tüketmesinde herhangi bir sorun yoktur. Yavru kedilerin enerji ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda kemik ve kas gelişimine destek sağlamaktadır. Kemik ve kas gelişimini destekleyecek düzeyde vitamin ve mineral içermektedir. Yavru kedilerin bağışıklık sisteminin oluşmasını sağlar. Beyin gelişimini ve göz sağlığının korunmasını sağlayan Omega 3 ve Omega 6 yağ asitleri ile zenginleştirilmiş bir içeriğe sahiptir. Royal Canin Kitten içerisinde barındırdığı probiyotikler ile yavru kedilerin bağırsak florasının dengesini sağlar. Tanecikli yapısı ile yavru kedilerin tüketiminde herhangi bir zorluk yaşatmaz ve çene sağlığına katkıda bulunur. Yavru kedilerde 12. aya kadar tüketilmesi gereken Royal Canin Kitten 12. ayı doldurduktan sonra kedilerde kilo problemine yol açacağı için kullanımı önerilmez.  Yavru kedilerde Royal Canin Kitten 10 kg olan paketleri kontrollü beslenme sağlandığında uzun süreli kullanım kolaylığı sağlayacaktır. İlk aylarda alınan Royal Canin Kitten 10 kg olan bir mama paketi, uygun şartlarda muhafaza edildiği takdirde 5 ya da 6 aylığa kadar kullanılabilir.

12. ayını dolduran kedilerin kilo alımının kontrol altına alınması ve de kısırlaştırılmış kedilerin kullanması için Royal Canin Sterilised 15 kg olan mama mevcuttur. İçerik olarak Royal Canin Kitten’ den temelde bulunan farkı enerji ihtiyacını kediye göre belirlemesidir.  Royal Canin Sterilised 15 kg olan paketlerde ekonomik fiyata gelmektedir. Petpal.com.tr internet adresinde Royal Canin ürünlerini bulabilir, zengin ürün çeşitleri ile kedilere en uygun mamayı servis edebilirsiniz.

Yetişkin Kediler Kitten Mama Tüketebilir Mi?

Kedilerin yaşamlarının her döneminde ihtiyaçları değişmektedir. Yavru bir kedi iken bağışıklık sistemi güçlendirmeye yönelik, daha fazla vitamin, mineral çeşitli zengin yağlara ihtiyaç duyarken yetişkinlikte kedilerin ihtiyaç duydukları besin öğeleri değişmektedir. Yetişkin bir kedinin yani 12. ayı geçmiş olan sağlıklı bir kedinin fazladan vitamin ve mineral tüketimi kilo alımını hızlandırmaktadır. Yetişkin kediler hızlı kilo alımı önemli bir sorundur. Birçok rahatsızlığa yol açabilir. Bu sebeple yetişkin kedilerin kitten mama tüketmesi sağlıklı bir beslenme türü olmayacaktır.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.