AK Parti Heyetinden Hakkari Memur Sen'e ziyaret

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya ve il teşkilatı, Memur-Sen Hakkari İl Temsilciğini ziyaret etti.

Memur sen İl Başkanı Nihat Gür ve il yönetimi tarafından karşılanan AK Parti yönetimi  ile Hakkari  gündemi ve kamu çalışanlarıiçin gerçekleştirilmesi gereken çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.  Kamu çalışanlarının kurumlardaki hukuklarının ve çalışma barışının makul ve makbul düzeyde sağlanması için siyaset ve sivil toplum kuruluşların ifa etmesi gereken mesuliyetler üzerine verimli bir bilgi alışverişi gerçekleştirildi.

Memur-Sen Hakkari il başkanı Nihat Gür ziyaretlerle ilgili şunları paylaştı;

"Verimli ve etkili gerçekleşen ziyaretten sonra AK Parti İl Başkanına Zeydin Kaya  ve teşkilatına anlamlı ve kıymetli ziyaretleri için teşekkür ederim." Ziyarette AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir ve parti teşkilatı üyeleri yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Gazeteci Önver’in ifadesi alınmadı
O habere açıklama!
Hakkari’de Ahilik Haftası kutlandı
TÜRK-İş’ten oturma eylemi