Derecik belediyesinden altyapı çalışması

Derecik Belediyesi, okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin daha rahat ulaşım sağlayabilmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Derecik’te Başkan Avukat Hasan Dinç’in göreve gelmesiyle birlikte ilçenin altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için başlatılan hizmet ve yatırım seferberliği hız kesmeden sürüyor.

Bu kapsamda okulların açılması ile öğrencilerin okula rahat gidebilmesi için Derecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, okullar bölgesinde çalışma başlattı.

Derecik Belediyesi ekipleri eğitimde güvenliğin artırılması ve öğrencilerin daha rahat ulaşım sağlayabilmesi için yoğun bir mesai yapıyor.

Ekipler, özellikle okul yollarının yapımı, yaya kaldırımlarının inşası ve yol genişletme çalışmalarına odaklandı.

Çalışmaları sürdüren ekiplere eşlik eden Derecik Belediye Başkanı Hasan Dinç, mesai meftunu gözetmeksizin gecenin geç saatlerine kadar çalıştıkları belirtti.

Yapılan çalışmaların sonunda tüm yolların asfaltlanacağı bilgisini paylaşan Başkan Dinç,  “Ekiplerimiz , yolların stabilize edilmesi ve güvenli hale getirilmesi adına büyük bir çaba harcıyor” dedi.

Başkan Dinç, "Eğitim, toplumun geleceğidir. Öğrencilerimizin güvenliği ve rahatlığı bizim önceliğimizdir. Bu nedenle okul yollarını en iyi hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Derecik Belediyesi’nin bu çalışmaları, bölgedeki öğrenci ve veliler tarafından memnuniyetle karşılanırken, eğitim döneminin başlamasıyla birlikte güvenli ulaşımın sağlanması adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Derecik Belddiyesi kış mevsimi nedeniyle ilçede yoğun yağışlardan kaynaklı yaşanabilecek muhtemel su taşkınlarına karşı önlem almak amacıyla çalışmalarına devam ediyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Devren Satılık Gelinlik Mağazası
Yerel esnafa sahip çıkın!
Şiddetle mücadele eğitimi düzenledi
Hakkarigücü: 2 - ALG Spor: 3
2 İşitme engelli kardeşlere cihaz desteği