Hakkari için kar yağışı uyarısı

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü; Hakkari’nin Yüksekova ve Şemdinli ilçesi ve Van’ın güneyinde yoğun kar yağışı beklendiğini duyurdu.

 

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü; Hakkari’nin ilçeleri, Van’ın güneyinde kar yağışı beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bölge genelinde havanın çok bulutlu, Hakkari ve Van’ın güneyinde yoğun olmak üzere aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı olması beklendiğini belirtti.

Açıklamada, “Bugün öğle saatlerinden sonra Van'ın güney ilçeleri (Gürpınar ve Başkale ile Bahçesaray, Çatak ve Gevaş'ın yüksekleri) ve Hakkâri çevrelerinin kar yağışının etkisine girmesi beklenmektedir. Kar yağışlarının, akşam ve gece saatlerinde Hakkari'nin doğusunda (Yüksekova ve Şemdinli) kuvvetli kar yağışı şeklinde olacağı tahmin edilmektedir. Yükseklerde kuvvetli rüzgara bağlı tipi, görüş mesafesinde azalma, düşük sıcaklıklara bağlı gizli buzlanma ve gece saatlerinde don olayı, kara yolu ulaşımında aksama gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunmalıdır.” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Yüksekova'da kar yağışı!
Öğrenciler için duyuru!
Yüksekova'da Asfalt çalışması!
Türk Eğitim-Sen kitap bağış kampanyası başlattı
Okul banklarını yeniledi