Hakkari-Van karayolunda kar yağışı etkili oldu

Hakkari-Van karayolundaki Başkale ilçesinde sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu. İlçe merkezi beyaza büründü.

Hakkari-Van karayolundaki Başkale'de soğuk hava etkili olurken, sabah saatlerinde ilçede kar yağışı başladı.

2 bin 400 rakımı ile kentin en yüksek yerleşim birimlerinden biri olan Başkale'de ilçe merkezi beyaza büründü. Parklar, bahçeler, araçlar ve evlerin çatıları karla kaplandı, yağışa hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşadı. Yüksek kesimlerde kar kalınlığı 20, ilçe merkezinde 10 santimetreyi aştı. Vatandaşlar, kar yağışının kendileri için sürpriz olduğunu belirtti. DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Avesta'nın cesedi Zap'ta bulundu
Yardımlarını sürdürüyor
Beşiktaş’ı 1-0 mağlup etti
Öcalan ile 10 yıl kalan Aktaş Hakkari’de!
Şehit Ailesiyle Bir Araya Geldi