Hakkari'de 60 kişi için İUP kurası çekildi

Hakkari'de İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında çalışacak 60 kişi için kura çekimi yapıldı.

Hakkari de İŞKUR ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında merkez ve ilçelerde 60 kişi istihdam edilecek. 20 - 24 Eylül tarihleri arasında alınan başvurular sonrası noter kurası bugün saat 09.00’da İl Gençlik Spor Müdürlüğüne bağlı Kapalı Spor salonundaki kura çekimine Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Naif Çallı, Hakkari Noter Vekili Serdar Kundakçı ile İŞKUR İl Müdürlüğünde görevli İş ve Meslek Danışmanı Azad Kurşun katıldı. 

Hakkari Merkez ve ilçelerde çalıştırılacak 60 kişilik alım için 372^si kadın 1195'i erkek olmak üzere 1567 kişinin başvuru yaptığı öğrenildi.  İUP kapsamında Gençlik ve Spor İl ve İlçe müdürlüğü bünyesinde çalıştırılacak 60 asil 60 yedek için kura çekimi yapıldı.

Kura çekimlerinin ardından 60 kişilik listede yer alanlar işlemlerini yaptıktan sonra iş başı yapabilecek.  İUP ilk dört hafta haricinde (37,5 saat); sonraki haftalar için haftalık çalışma süresi 22,5 saat ( 3 Gün ) olup, normal çalışmanın yarısı olmak üzere kısmi zamanlı uygulanacak. Katılımcılara, günlük net 666.73 TL ödeme gerçekleştirilecek.

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

Yüksekova'da kar yağışı!
Öğrenciler için duyuru!
Yüksekova'da Asfalt çalışması!
Türk Eğitim-Sen kitap bağış kampanyası başlattı
Okul banklarını yeniledi