Hakkari'de kaza: 2 öğrenci yaralandı

Hakkari'de bir otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan iki öğrenciye birden çarptı. Kazada 2 öğrenci hafif şekilde yaralandı.

Kaza, Pehlivan Mahallesi Çevreyolu üzerindeki 23 Nisan İlk ve ortaokulu yakınlarında meydana geldi.  Edinilen bilgilere göre 07 AJK 903 plakalı otomobil okul çıkışı karşıdan karşıya geçmeye çalışan 2 öğrenciye çarptı.

Çarpmanın etkisi ile öğrenciler yola savruldu. Öğrencilerin yardımına arkadaşları, vatandaşlar koştu.  Olayın 112 Acil servisine bildirilmesi ile bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.  Hakkari'de feci kaza: Faciadan dönüldü! Kısa sürede çok sayıda vatandaş olay yerinde toplanırken, yol trafiğe kapatıldı.  İsimleri öğrenilemeyen 2 öğrenci Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 

Öğrencilerin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. 

Yol trafiğe açılırken polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı. 

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

Hakkari İŞ-KUR listesi belli oldu
Hakkari’de İUP kurası çekildi
Toplantısı Sona Erdi
Kamyonet şarampole yuvarlandı
Vali Turan ve Süer'den Büyüksu'ya ziyaret