Hakkari'de Mahallelilerin İçme Suyu Tepkisi

Hakkari'nin Bağlar mahallesinde sularının 3 günde bir ve sadece 3 saatliğine aktığını belirten mahalleliler Belediye'ye sitem etti.

Hakkari'nin Bağlar mahallesindeki 305. sokakta oturan vatandaşlar sularının düzenli akmadığını belirterek Hakkari Belediyesine sitem etti. WhatsApp İhbar Hattımıza gönderilen video da konuşan mahalle sakini, Okula giden çocuklarının artık koktuklarını söyledi.

Yetkililerin buna bir çözüm bulmasını isteyen Mahalle sakini şu ifadelerde bulundu; ''3 gündür sularımız sadece 3 saatliğine akıyor. O akan saatler ise ya sabahın körü yada gece saat :01:00'dedir. Çocuklarımız okula gidiyor Banyo yapamıyor, bulaşıklarımızı ve çamaşırlarımızı yıkayamıyoruz. Kokuyoruz artık. Yetkililer gelsin halimizi görsün' şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Hakkarigücü: 2 - ALG Spor: 3
2 İşitme engelli kardeşlere cihaz desteği
1.5 ton çöp çıkarıldı
Basketbol sahası kurdu
Kanser taraması yapıyorlar