Mahmutoğlu çalışmaları denetledi

Hakkari Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Tayyar Emre Mahmutoğlu, kentin değişik noktalarında yapılan ve yapılacak olan hizmetleri yerinde denetledi.

Hakkari Vali Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu ve beraberindeki teknik ekip ilk önce Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski belediye binası alanında incelemelerde bulundu. Buradaki alan iş makinaları tarafından toz ve topraktan temizlenerek asfaltlanacağı ifade edildi.

Mahmutoğlu, daha sonra şen otel arasında bulunan kestirme caddede incelemelerde bulundu, burada karşılaştığı vatandaşların sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Mahmutoğlu, Şen otel arkasında bulunan boş alanın değerlendirilmesi için burada denetimlerde bulunarak buradaki barbakanında kaldırılması talimatını verdi. Yaya olarak çevre yoluna doğru denetimlerini sürdüren Mahmutoğlu, yapılan orta refüj ve yol genişletme çalışmalarını denetleyerek teknik ekipten bilgi aldı.  Ulu cami altındaki boş alanda incelemelerde bulunan Vali Yardımcısı Mahmutoğlu, bu alanın toplu taşıma minibüslerinin durağı olarak düzeltilmesi için teknik elemana talimat verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Minibüs koyun sürüsüne daldı
Esnaf bu yola çözüm bekliyor
2’si çocuk 4 kişi yaralı
Bir sosyal alan daha kazandırılıyor
Fırın ve süt ürünleri denetlendi