Oğlu tarafından öldürülen Mehmetoğlu Van’da toprağa verilecek

Hakkari’de oğlu tarafından silahla vurulan Ahya (İsmail) Mehmetoğlu'nun cenazesi bugün Van’da toprağa verilecek.

77 yaşındaki Ahya Mehmetoğlu, Gazi Mahallesi’nde oğlu tarafından aracın içinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti. Yanında bulunan diğer oğlu da ağır yaralanmıştı.

Babasıyla aynı araçta bulunan Hakkari Devlet Hastanesi’nde ameliyata alınan Boran (Lezgin) Mehmetoğlu’nun yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

Baba Mehmetoğlu’nun otopsi işlemleri uzun sürdüğü için cenazesi Hakkari Devlet Hastanesi morgunda bekletildi.

Mehmetoğlu’nun cenazesi sabah saatlerinde hastaneden alınıp, çocuklarının isteğiyle Van ilinde toprağa verileceği belirtildi.

İDDİA

Baba Ahya (İsmail) Mehmetoğlu ile en büyük erkek çocuğu olan Nusret Mehmetoğlu arasında dört yıl önce bir husumet başladığı belirtildi.
İddalara göre baba ve oğlu arasında Hakkari Gazi Mahallesi’nde bulunan ev ile ilgili anlaşmazlığın husumete dönüştüğü ve cinayetin de bu nedenle işlendiği belirtildi.

BİRLİKTE ÇALIŞTILAR

Eski YSE, İl Özel İdareden Emekli olan Ahya (İsmail) Mehmetoğlu Van’da ikamet ediyordu. Onu vuran oğlu ise, bir dönem babasıyla birlikte Hakkari’de marangozluk yaptı. Daha sonra İstanbul’da belediyede şoförlük yaptığı sırada emekli olup eşi ve çocuklarıyla birlikte tekrar Hakkari’ye yerleşti.

Ağabeyinin saldırısında ağar yaralanan Boran (Lezgin) Mehmetoğlu, bir dönem Hakkarispor’da da oynamış eski profesyonel futbolcuydu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Anne adayları Eğitiliyor
Öğrencilerimizin bursları yatırıldı
Kadın Derneği’nden Vali Ali Çelik’e Ziyaret
Hakkari’de trafik kazası: 2 yaralı
Yağışlı günde sokak hayvanları unutulmadı!