Şemdinli Sanayi Sitesinde yangın

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde sanayi sitesinde bir işyerinde yangın çıktı. işyerinin küle döndüğü yangın büyük çapta maddi hasara yol açtı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yangın önceki gün gece saatlerinde Şemdinli Sanayi Sitesinde meydana geldi.

Engin Uçar'a ait işyerinde henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangında işyerinin tamamı ve içinde bulunan bir araç yandı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın başka işyerlerine sıçramadan kontrol altına alınırken, yangın büyük çapta maddi hasara neden oldu. 

Çıkan yangınla ile ilgili sosyal medya hesabında bilgilendirmelerde bulunan Hakkari Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Tekin "Dün gece Şemdinli Sanayi Sitemizde Engin arkadaşımızın işyerinde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Malesef işyerinin tamamı ve içinde bulunan bir araç yandı. Gün içinde gerekli çalışmaları ve hasar tespitlerini yaptırdık. Engin Ustaya ve bütün Sanayi esnafına geçmiş olsun. El birliği ile esnafımızın emeğini geri kazandıracağız." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Öğrenciler için duyuru!
Yüksekova'da Asfalt çalışması!
Türk Eğitim-Sen kitap bağış kampanyası başlattı
Okul banklarını yeniledi
Hakkari ve ilçelerinde isimleri çıkanlar belli oldu