Sultanlar Et Lokantası yeni adresine taşındı

Hakkari’de lezzeti ve kalitesiyle adından sıkça söz ettiren “Sultanlar Et Lokantası” yeni taşındığı adresinde muhteşem bir açılışla tekrardan hizmet vermeye başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Genç girişimciler Zübeyir Bozkır ile Ömer Bozkır’ın 7 yıldır Bulak Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Halk Bank Şubesi karşısındaki Şenler iş hanının ikinci katındaki adresinde hizmet veren “Sultanlar Et Lokantası” eski adresinde kiraların yüksek olması nedeniyle yer değişikliği yapmak zorunda kaldı.

Çevreyolu üzerinde bulunan Rüya Plazanın 2 katında kaldıkları yerden hizmet vermeye devam eden “Sultanlar Et Lokantası”nın açılışına Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) başkanı Servet Taş, iş insanları Mehmet Seven, Hacı Özdemir, Serbest Muhasebeci Remzi Yüce ile çok sayıda vatandaş ve komşu esnaf katıldı. 

Açılış kurdelesini kesen HATSO Başkanı Servet Taş, böylesi büyük bir plazada lokanta eksikliğini fark ederek 8 kişiyi istihdam eden iş yeri sahiplerini tebrik ederek, bol kazançlar diledi. 

Genç girişimciler Zübeyir Bozkır ile Ömer Bozkır ise eski adreslerinde kiraların yüksek olmasından dolayı yer değişikliği yapmak zorunda kaldıklarını söylediler. 

Zübeyir ve Ömer Bozkır,” Hakkari’de yıllarca aynı adreste hizmet verdik. Maalesef çarşı merkezinde kiralar çok yüksek. Bu yüzden işlerimiz istediğimiz gibi yürümedi. Bizde ortak kararla Rüya Plazanın ikinci katına taşındık. Yeni iş yerimizde çocuk oyun parkı, giyim mağazaları, bay ve bayan kuaförü, cafeler gibi bir çok iş yeri bulunuyor. Tava, ciğer, çöp şiş, tavuk pirzola, patlıcan kebabı, fırında tas kebabı, Kilis Tava,  Hakkari Sarması, sarma beyti, köfte çeşitleri, kuş başı ve ızgara çeşitleri, sulu yemekler, yöresel yemek çeşitleri, salata ve içecekleri ile hizmetimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ayrıca baştan başa değişen yeni iş yerimizde kurumsal ve toplu yemeklerde indirim tarifemiz devam ediyor. Memur ve öğrencilere özel indirim kampanyamız da 3 çeşit yemek de 10 TL’ye veriyoruz. Alo paket servisi ile dilediğiniz yemeği evinize yada işyerinize isteyebilirsiniz." şeklinde konuştu. 

Adres: Çevreyolu üzeri Rüya Plaza kat;2 

Telefon: 0 438 211 92 92 – GSM: 0 533 458 311 97 50

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Düdüklü tencere bomba gibi patladı!
Vali Ali Çelik’ten Bakan Bak’a ziyaret
Şemdinli-Derecik kara yolunda heyelan
Hakkarililer dikkat
Hakkari programı ertelendi