Urfa Yörem Baklavaları şubesi yeni adresinde!

Sedat Ege'nin sahipliğini yaptığı iş yerinde Bol Fıstıklı Baklava, Cevizli Şöbiyet, Soğuk Baklava, Cevizli Baklava, Kuru Baklava, Saray Sarma vs. Nefis lezzetiyle yeni adresinde Hakkarililerin Hizmetine açıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Uygun fiyatlı ve lezzetiyle ünlenen Türkiye'nin bir çok şehrinde şubeleri bulunan ve Hakkari’de 4 yıldır hizmet veren Urfa yörem baklavaları yeni yerinde hizmet etmeye devam edecek.

Hakkari'de 4 yıldır hizmet verdiklerini belirten işletmeci Sedat Ege, Bundan sonra yeni adreslerinde hizmet vereceklerini söyledi.

Ege, 'Urfa Yörem Baklavaları tatlı kültürünü tanıtım amaçla çıktığı bu yolda, taptaze fıstıklar ve cevizlerle kaliteden ödün vermeden Profesyonel usta ekip birlikteliğiyle onlarca çeşit ve kalitesiyle nezih bir ortamda maharetli ellerin hazırlayıp sunduğu, kaliteli ve doğal hammadde ile hijyenik koşullarda üretilmektedir. 4 yıldır bu leziz hizmeti sunduğumuz eski adresimizden taşınıp yeni adresimizde hizmet vermeye devam edeceğiz' dedi.

ADRES: Atatürk anıtı yanı eski Aygaz yeri

İLETİŞİM: 0545 881 11 95

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Reklam Haber Haberleri

Ücretsiz Instagram Beğenileri Alabileceğiniz En İyi 3 Site