V.E.R.D.A Hakkari'nin gözde merkezi oldu

Hakkari'deki V.E.R.D.A. Kültür Sanat Merkezi müşterisine hem sanat öğrenme hem de eğlenme imkanı sunuyor

Ağustos ayında faaliyete geçen V.E.R.D.A. Kültür Sanat Merkezi kentte kültür ve sanatın modern adresi olarak hizmet veriyor.

Hakkari'nin Yeni Cazibe Merkezi: V.E.R.D.A ile kültür, sanat ve lezzet bir arada bulabilirisiniz.

Sanatın ve kültürün büyülü dünyasına adım atmak isteyenler için V.E.R.D.A Kafe, ilham dolu atmosferiyle sizleri bekliyor.

Modern ve estetik tasarımıyla dikkat çeken mekanda eşsiz lezzetler sunan menüsü ve zengin kültürel etkinliklerle misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatıyor.

Her köşesi ayrı bir hikaye anlatan V.E.R.D.A Kafe’de, sanatsal dokunuşların keyfini çıkarırken, dünyanın dört bir yanından gelen kahve çekirdeklerinin özenle hazırlandığı kahvelerimizi yudumlayabilirsiniz.

V.E.R.D.A Kafe, sadece bir kafe değil, aynı zamanda yaratıcı fikirlerin, ilham veren sohbetlerin ve sanatsal keşiflerin merkezi konumunda.

V.E.R.D.A Kafe; bale, resim, müzik, ebru sanatı, dünya dansları ve tiyatro eğitimleri ile sanatsal yeteneklerinizi keşfetme ve geliştirme fırsatı sunuyor.

Ayrıca, geleneksel Dengbej Geceleri ile Hakkari’nin kadim kültürünün sözlü edebiyatına tanıklık edebilir ve müzikli hikaye anlatıcılığını deneyimleyebilirsiniz.

Çevreyolu Çölemerik Cad. Hacıoğluyapı (Ramazan Apt) Kat -2, 1 No'lu Sağlık Ocağı Bitişiği adresindeki konumumuzda, siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyarız.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için +90 540 640 22 33 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Gelin, V.E.R.D.A Kafe’de sanatın ve kültürün büyülü dünyasına adım atın, ilham dolu anlar yaşayın!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Reklam Haber Haberleri

Sağlık AVM'de sonbahar indirimi!
Gündüz Ayakkabı Dünyası’ndan indirim
36 ay vadeyle satılık lüks daireler