Yüksekova Kadın Derneği’nden Vali Ali Çelik’e Ziyaret

Yüksekova Kadın Derneği (YUKADER) Başkanı Hatice Temir Bozdağ ve beraberindeki heyet, Vali Ali Çelik’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, derneğin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Vali Çelik’e detaylı bilgi verildi.

YUKADER Başkanı Bozdağ, kadınların sosyal ve ekonomik hayata daha güçlü katılımını sağlamak amacıyla yürüttükleri projeler ve gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında bilgi paylaşarak, Vali Çelik’in desteklerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kadınların sorunlarına yönelik çözüm odaklı yaklaşımlar geliştirmek ve farkındalığı artırmak için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Bozdağ, Yüksekova’da kadınların güçlendirilmesi için yapılan faaliyetlerin önemine dikkat çekti.

Ziyaretin sonunda Vali Çelik, YUKADER heyetine ziyaretleri için teşekkür ederek kadınların toplumsal hayata katılımının artırılması ve haklarının korunması için yapılan çalışmalara her zaman destek vereceklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Evrakta sahtecilikten 5 tutuklama!
Anne adayları Eğitiliyor
Öğrencilerimizin bursları yatırıldı
Hakkari’de trafik kazası: 2 yaralı
Yağışlı günde sokak hayvanları unutulmadı!