Tuncer Bakırhan’dan Deniz Poyraz mesajı: Yargı aklasa da biz affetmeyeceğiz

Tuncer Bakırhan’dan Deniz Poyraz mesajı: Yargı aklasa da biz affetmeyeceğiz

HDP İzmir il binasına 17 Haziran 2021'de gerçekleştirilen silahlı saldırıda katledilen Deniz Poyraz, ölümünün 3'üncü yıl dönümünde İzmir’de mezarı başında anıldı.

 

Anmaya Poyraz ailesi ile DEM Partililer katıldı. Deniz Poyraz’ın annesi Fehime Poyraz burada yaptığı konuşmada kızını çok özlediğini söyledi.

Deniz Poyraz'ın ölüm yıl dönümü nedeniyle DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan da sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Bakırhan mesajında partileri sürekli hedef gösterildiği için Deniz Poyraz'ın da katledildiğini söyledi ve cinayetin ardındaki güçlerin aydınlatılmadığını söyledi.

Eş Genel Başkan Tuncer Bakırhan’ın mesajı şöyle:

“Deniz Poyraz'ı ölümünün 3. yıldönümünde saygı ve minnetle anıyorum. Siyasal iktidar tarafından partimiz sürekli hedef gösterildiği için Deniz Poyraz katledildi. Daha sonra uydurma bir yargılama süreciyle sadece bir kişi yargılandı. Fakat Deniz'i bir zihniyet katletti. Bu katliamın arkasındaki karanlıklar aydınlatılmadı.

Deniz Poyraz şahsında bu ülkede Kürtlere, Alevilere, emekçilere ve ezilenlere nasıl bir hukuk uygulandığına şahit olduk. Yargı, Deniz Poyraz davasını aklasa da biz bu davayı aklamayacağız ve affetmeyeceğiz.

Deniz’e sözümüzdür, bu katliamın arkasındaki güçler açığa çıkana kadar mücadelemizden asla geri durmayacağız. Bu mücadele büyüyecek, bu mücadele kazanacak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.