Van'da 3 ayda 4 bin 845 ton asfalt kullanıldı

Van'da 3 ayda 4 bin 845 ton asfalt kullanıldı

Büyükşehir Belediyesi 3 ayda yüzlerce kilometre yolda çalışma yaptı

Van Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçede yol çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 3 aylık çalışmalarla kent genelinde yüzlerce kilometre yolda çalışma yapılırken, yol onarım çalışmalarında ise yaklaşık 4 bin 845 ton asfalt kullanıldı. 

Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı 14 şantiye şefliği, onlarca araç ve yüzlerce personel ile sorumluluk alanındaki yollarda önemli çalışmalara imza atıyor.

Tamamı belediyenin idari işgücü ile yapılan çalışmalarda, 3 aylık süre içinde 357.2 kilometre yol iyileştirme çalışması yapılırken, 54.8 kilometre arazi yolu, 3 bin 378 kilometre reglaj, 55.5 kilometre stabilize, 17 noktada baks, 68.5 metre büz, 846 metre koruge boru döşeme çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca 6 bin 194 ton enkaz ve inşaat atığı da kaldırılarak, uygun noktaları nakli sağlandı. 

Kent genelinde mevsimsel ve çevresel faktörlerden dolayı yıpranan yollarda ise yaklaşık olarak, 4 bin 845 ton asfalt kullanılarak, yama ve yol onarım çalışması yapıldı. 

1.jpg

2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum