Yüksekova Belediyesi 500 öğrenciye forma dağıttı

Yüksekova Belediyesi 500 öğrenciye forma dağıttı

Yüksekova Belediyesinin başlattığı futbol yaz okulu kapsamında 500 öğrenciye forma dağıtıldı.

Yüksekova Belediyesinin başlattığı futbol yaz okulu sürüyor. 8 Temmuz da başlayan futbol yaz okuluna öğrenciler yoğun ilgi gösterirken kayıt yapan 500 öğrenciye bugün formaları dağıtıldı.

4E76448D 8A57 4559 Ad8B Af5Eb72Ab971

İlçe stadyumunda yapılan forma dağıtım törenine katılan Yüksekova Belediye Eş Başkanları Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilere formalarını dağıtan Eş başkanlar onlarla sohbet etti. Sorun ve taleplerini dinledi.

 

Yüksekova Belediye Eş Başkanı Şoreş Diri sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada" Başlattığımız futbol yaz okulu kapsamında bugün 500 öğrencimizin formalarını teslim ettik.Yüksekova Belediyesi olarak gençlerimizin, çocuklarımızın sportif ve kültürel faaliyetlerinde bulunmaları için her türlü destekte bulunacağız" ifadelerine yer verdi.

Forma dağıtım törenine Eş Başkanların yanı sıra çok sayıda veli de katıldı.

I M G 2522

I M G 2521

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.