Zincirleme trafik kazası: 2 ölü 5 yaralı

Zincirleme trafik kazası: 2 ölü 5 yaralı

İstanbul Bağcılar TEM Otoyolu'nda 6 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti; 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

 

Kaza, saat 08.30 sıralarında TEM Otoyolu İSTOÇ mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda 3 araç maddi hasarlı kazaya karıştı. Kazayla ilgili tutanak tutmak için 3 sürücü araçlarından indi. Bu sırada maddi hasarlı kazayı fark etmeyen 34 NZ 8888 plakalı pikap 3 araca ve tutanak tutmak için araçlarından inen sürücülere çarptı. Arkadan gelen 2 araç ise öndeki araçlara çarpmamak için fren yaptığı sırada kazaya karıştı. Toplamda 6 aracın karıştığı zincirleme kazada A.A. olay yerinde hayatını kaybetti. N.G. ile H.G kazada ağır yaralandı. Kazada E.K, D.H, C.E., H.Z. ise yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak trafiği alternatif yollara yönlendirdi. 3 şeridi trafiğe kapatılan otoyolda uzun araç kuyrukları oluştu. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan N.G. hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza nedeniyle üç şerit uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

c70e2edc-6016-470b-b179-effcc2452dd7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.