Bulak Mahallesi Muhtar adayı Yılmaz projelerini anlattı

Bulak Mahallesi Muhtar adayı Yılmaz projelerini anlattı

Hakkari'nin en kalabalık mahallesi Bulak Mahallesi muhtar adayı Yıldırım Yılmaz yeniden görev verilmesi halinde hayata geçireceği projeleri açıkladı.

Hakkari'de 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda kentin en kalabalık mahallelerinden biri olan 4 bin seçmeni bulunan Bulak Mahallesi Muhtarı Yıldırım Yılmaz, yeniden aday olduğunu açıkladı.

Teknik Endüstri Meslek Lisesi mezunu olan Yılmaz, 2019 yerel seçimlerinde Bulak Mahallesi muhtarlığına seçildi. 

Yeni dönemde de muhtar adayı olduğunu açıklayan Yılmaz, görev yaptığı 5 yılda mahalle sakinlerinin taleplerinin belirtildiği 415 dilekçeyi ilgili kurumlara verdiğini anlattı.

Mahalledeki asfalt sorunun yüzde 95'nin tamamlandığı bilgisini paylaşan Muhtar Yılmaz, mahalledeki kanalizasyon sorunun çözüldüğünü söyledi. 
Muhtar Yılmaz 5 yıllık görev süresinde yaptığı hizmetleri şu şekilde sıraladı: "

1- ) Mahallemizde yüzde 90'ına doğalgaz getirdik. Ayrıca mahallemize 4 adet sanat sokağı yaparak sokakların aydınlatmasını yaptık.

2 ) Bulak Mahallesi ile Berçelan Mahallesini birbirine bağlayan köprüyü yaptık. Riskli ve tehlikeli olan bölgelere korkuluklar yaptık. Mahallemizdeki 3 parkı onarımını yaptık.

3 )Hatipoğlu semtinde 30 yıldır çözülemeyen 2 ayrı noktaya kanalizasyon yaptık.

4 )Yine Mahallemizin Derviş Yalım sokağındaki patika yola 220 basamaktan oluşan merdiven yaptık. İşçiliğini bizzat kendim yaptım.

5 ) Pandemi döneminde bir ay boyunca Kızılay'dan aldığım yemekleri aracımla mağdur ailelere dağıttık.

6 ) Muhtar olduğumdan beri ilimizi farklı programlarda temsil ettim. İlimizin sıkıntılarını dile getirdim. Muhtarlık dönemimde 3 mağdur aileye ev yapılmasını sağladım.

7 ) Maraş depreminden sonra 1 ay boyunca depremzedeler  için yardım toplayıp deprem bölgesine gönderdik.

8 ) Kış aylarında hayırseverlerden aldığımız mamaları can dostlarımıza dağıttık.

9 ) Belediyeden aldığım malzeme ile mahallemde İMC usulü yaklaşık 10 duvar yaptık.

Her zaman bir telefon kadar yakın olduğum mağdur ailelere  sosyal yardımlaşmada destek verilmesini sağladık" dedi. 

Yılmaz, yeni dönemde seçilmem halinde Mahallemizdeki Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu bölgesine üs geçit ile Gazi, Yeni Mahalle ve Bulak Mahallelerinden geçen dere yatağına kanal yapmayı hedeflediğini sözlerine ekledi.

BULAK MAHALLESİ MUHTAR ADAYI YILDIRIM YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.