Çukurca'da yeni bir Hükümet Konağı yapılacak

Çukurca'da yeni bir Hükümet Konağı yapılacak

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yeni, modern bir Hükümet Konağı yapılacak.

Deprem riski nedeniyle boşaltılıp yıkımı gerçekleştirilen kaymakamlık binasının yerine modern bir Hükümet Konağı yapılacak. 

İlçenin Emir Şaban Mahallesi'nde bulunan eski hizmet binasının yerine yapılacak olan ve iki yıl içerisinde faaliyete geçmesi beklenen modern Hükümet Konağı'nın içerisinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çukurca Adliyesi de yer alacak.

Çukurca Kaymakamlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "İlçemizin vizyonuna katkı sağlayacak olan içerisinde Çukurca Adliyemizin ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'müzün yer alacağı Hükümet Konağı projemizin onay süreci tamamlanmış ve son aşamaya gelinmiştir.Çok yakında ihale süreci tamamlanarak çalışmalara başlanacaktır. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerine yer verildi.

C V F D

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.