Hakkâri ve ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak

Hakkâri ve ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak

VEDAŞ Hakkâri İl Müdürlüğü, Hakkâri, Yüksekova ile Derecik ilçesine bağlı köylerde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle 12 Mayıs Pazar günü (yarın) Hakkari ve ilçelerine bağlı köylerde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. 

Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: 

“12.05.2024 tarihinde 09.00-17.00 saatleri arasında Hakkari merkez Sarıtaş Köyü, Yüksekova'ya bağlı Yaylacık,Yeşilova, Kandil köyleri Şemdinli'ye bağlı Aslandağ Barajı, Bozyamaç, Beyyurdu,Çubuklu, Kolita köyleri , Ergül Tepe üs bölgesi ve Derecik' e bağlı Toklu, Mordağ köyleri ve 1069 Rakımlı tepe üs bölgesinde 10.00-16.00 saatleri arasında Derecik ilçesi  tamamı ve bağlıları 09.00-10.00 saatleri arasında Yüksekova Cumhuriyet kani haydar  mahallesinde planlı bakım çalışması yapılacağından bu bölgelerde  enerji kesintisi uygulanacaktır”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.