Memur Emeklisi Besi muhtar adayı oldu

Memur Emeklisi Besi muhtar adayı oldu

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden emekli olan Celal Besi, 31 Mart yerel seçimlerinde Pehlivan Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

 

2024 yerel seçimleri 4 gün kalırken Hakkari'de muhtar adayları da seçim çalışmalarına hız verdi.

Pehlivan Mahallesi’nde ikamet eden ve 26 yıl İl Milli Eğitim Müdürlüğünde memurluk yaptıktan sonra emekli olan Celal Besi, yaklaşık 4 bin seçmenin bulunduğu Hakkari'nin en büyük mahallesi olan Pehlivan  Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıklayan Besi seçmenlerden destek istedi.

1965 yılında doğan Hakkari’nin sevilen simalarından biri olan Celal Besi, mahallelerin bir küçük belediye gibi yönetildiğine ve hali hazırdaki sorunlarının muhtarlar vesilesi ile çözüleceğine dikkat çekti. 

Muhtarların, vatandaş ile kurumlar arasındaki en önemli köprü olduğuna da dikkat çeken Celal Besi, Pehlivan Mahallesi adına köprü vazifesi görmek için muhtar adayı olduğunu söyledi.

26 yıl devlete hizmet verdikten sonra emekli olduğunu söyleyen Pehlivan Mahallesi Muhtar Adayı Celal Besi, doğup büyüdüğü mahallesinin var olan sorularını bildiğini belirterek aday olduğunu dile getirdi.

‘İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet’ sloganı ile hareket eden Besi ‘Hep Birlikte Daha İyiye, Daha Güzele’ diyerek seçmenden destek istedi. 

Pehlivan mahallesinde yıllardır çözülmemiş sorunlar olduğunu kaydeden Besi, “Mahaller bir çok insan için oturduğu oturduğu ev gibidir. Hakkari’nin en eski ve kalabalık mahallesinde yaşıyoruz.. Yılladır çözüm bekleyen sorunlarımız var. Tabi sorunlar halkın talebi doğrultusunda halkla beraber çözülmelidir. Vatandaşın acil taleplerini yetkili makamlara iletmek için aza arkadaşlarımla beraber var gücümüzle çalışacağız. Şimdiden Mahallemizin temel sorunları ile ilgili başta Sayın Valimiz olmak üzere bir çok yetkiliye iletmeye başladım” dedi. 

En önemli önceliğinin öğrencilere servis temin etmek olduğunu ifade eden Besi, seçilmesi durumunda Pirodan Köprüsü ile Katramas Köprüleri arasında yürüyüş yolu ve piknik alanı yapacağını, Kırk Konut bölgesine sağlık ocağı ve mahalledeki imar yollarının açmayı planlıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.