Muhtar adayı Alkan, vaatlerini açıkladı

Muhtar adayı Alkan, vaatlerini açıkladı

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Hakkari'nin Biçer Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıklayan Şakir Alkan vaatlerini açıklayarak seçmenden destek istedi.

Hakkari'nin seçmen bazında kalabalık Mahallerinden biri olan Biçer Mahallesinde ilk Muhtar adaylığını açıklayan ve bir çok projelere imza atan Alkan yapı inşaat sahibi Şakir Alkan oldu.

Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte yaşadıkları yerleşim alanlarına hizmet etmek amacıyla Muhtar adayı olarak yola çıkan isimler bir bir artarken, vaatler de çağın getirdiği yeniliklere göre şekilleniyor. 

Biçer mahallesinde aday adaylığını Değişime hazır mısınız' sloganıyla başlatan Şakir Alkan seçilmesi durumunda öncelikli olarak yerine getireceği hizmetleri şu şekilde sıraladı: 

- Eski özel harekat alanına çocuk ve kadın parkı

- Yaşlı, hasta ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın nüfus suret, ikametgah gibi belgeleri muhtarlıkta hazırlayıp evlerine teslim

- Halkımız için düğün alanı yapılacak

- Bajer mıntıkasında taziye evi ve çocuk parkı

- Sokaklarımızdaki yol ve aydınlatmalardaki tüm sorunlar

- Muhtarlık ofisimi kurup 7/24 bana ulaşacaksınız

- Mezarlıklarımıza düzenleme getirilip ıslahı yapılacak

- Annelerimiz için mahallenin 15 farklı yerlerine tandır sözü

- Yolsuz ev, çamurlu cadde ve sokak kalmayacak

- Her sokağa çöp konteyneri bırakılacak

01.jpg02.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.