Muhtar Erol yeniden adaylığını duyurdu!

Muhtar Erol yeniden adaylığını duyurdu!

Hakkari'nin Biçer Mahallesi’nde iki dönem muhtarlık yapan Kemal Erol, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek yeniden aday olduğunu duyurdu.

2024 yerel seçimlerinin yaklaşmasıyla muhtarlığa talip olanlar da aday adaylıklarını duyurmaya başladı. Biçer Mahallesi’nde iki dönem muhtarlık yapan Kemal Erol, 2024 yerel seçimlerinde yeniden aday olacağını duyurdu.

Göreve yeniden talip olduğunu duyuran Erol, “Bildiğiniz üzere 2 dönem muhtarlık yaptım. Görev yaptığım süre boyunca bana emanet edilen muhtarlık görevini elimden geldiğince layıkıyla yerine getirmek için mücadele ettim' dedi.

'Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır' diyen  muhtar Kemal Erol yaptığı hizmetleri böyle sıraladı.

- Mahallemizde imar yolu olduğu halde açılmayan yolları açtık

- Mahallemizin tamamında kanalizasyon hatları yeniledik

- İçme su hatlarını komple yeniledik

- Mahallemizdeki 2 nolu sağlık ocağını yaptık

- Derviş yalım ilk ve ortaokulumuzu yaptık

- 5 katlı taziye evi ve kuran kursun binasını yaptık

- Mahallenin 10 farklı yerlerinde istinat duvarlarını yaptık

- Serinki deresinin ıslahını yaptık

- Sulama ve yağmur su kanallarını yaptık

- Özellikle bu sene mahallemin %98’ini doğalgaza kavuşturduk

- Mahallemde asfaltın %98’ini yaptık

- Mahallemin birçok sokağında parke taşını ile yol yaptık

- Gece gündüz mahallemin hizmettinde çalıştım

- Aklıma gelmeyen birçok hizmet yaptım

- Taziye evi olmayan Bajer bölgesinde arsa olmadığı için yapamadık ama önümüzdeki dönemde girişimlerimiz sonucunda arsayı bulduk ve taziye evini yapacağız.

- Yine aynı şekilde arsa olmadığı için çocuk parkını yapamadık. Uğraştığımız birkaç arsa var önümüzdeki dönemde mahallemizi çocuk ve kadın parkına kavuşturacağız.

- Mahallemde bulunan eski özel harekât alanını Çocuk parkı ve lise için defalarca talepte bulundum. Ancak Hakkari il müftülüğü kurumumuza ait arsanın sadece orası kaldığını ve kurumumuz için bina yapılacağını söyledi.

 

fgg.jpg

068888.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum