'Amacım İyi bir Bulak mahallesi için!

'Amacım İyi bir Bulak mahallesi için!

Hakkari'nin Bulak Mahallesine hizmet etmek için aday olduğunu duyuran Recep Akar, seçildiği halde noter huzurunda 5 yıl boyunca alacağı maaşı Engelliler derneğine bağış yapacağını belirterek tek amacı İyi bir Bulak mahallesi için aday olduğunu duyurdu.

Mart 2024’te yapılması planlanan Mahalli İdareler Seçimleri (Yerel Seçim) Hakkari Bulak mahallesi için muhtar adaylığını açıklayan ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden Recep Akar, seçildiği halde 5 yıl boyunca aldığı maaşını Engelliler derneğine bağışlayacağı sözünü verdi.

Mahalledeki temel sorunları ele alarak adaylığını daha önce duyuran, 42 yaşındaki Recep Akar, Bulak mahallesinin geleceğini ve iyileştirilmesi için aktif bir şekilde adım atmaya kararlı olduğunu belirtti.

Akar; Bulak mahallemizde eksikliğini yakından takip ederek notlarıma aldığım, sokak sokak mahallemin tamamına hakim olduğum, yapılması gereken bütün eksiklerini bildiğim için mahalleme muhtar adayı olmaya karar verdim. Sizlerin teveccühüyle muhtar olursam Türkiye'de bir ilki yaparak 5 yıl boyunca alacağım maaşı noter huzurunda engelli kardeşlerimizin derneğimize bağış yapacağım. Mahallemizdeki eksik hizmetleri tamamlamak ve yeni projelerimizi hayata geçirmek için aza ekibimle istişare ederek bütün enerjimi mahalleme hizmet etmek için harcayacağım.  Sürekli siz mahalle sakinlerimle iç içe olup, sizleri dinleyip istişare ederek sorunları çözüme kavuşturmak için çalışacağım. telefonunum 24 saat açık olacaktır'' dedi.

9015732c-ccd4-45b5-8a3b-fbfde3fc72da.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
9 Yorum