Hakkari Dem Parti'den yarınki  final mitingine davet!

Hakkari Dem Parti'den yarınki final mitingine davet!

DEM Parti'nin 31 Mart yerel seçimleri için Hakkari'de düzenleyeceği final mitingi yarın Bulak Mahallesi'ndeki Ulu Cami yanındaki alanda yapılacak.

 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi ( DEM Parti), yarın Hakkari’de final mitinge düzenleyecek. Mitinge Leyla Zana, Sezai Temelli, Fadıl Bedirhanoğlu ve Hakkari milletvekilerinin katılacağı açıklandı. 

Kent Park karşısı Ulu Cami yanında saat 12:00’da başlayacak mitingde Koma Du Bra ve Fuat Ege sahne alacak. 

DEM Parti heyeti bugün esnaf ziyareti yaparak çarşı merkezinde vatandaşlara broşür dağıttı. 

Miting hazırlıkları kapsamında kente gelen DEM Parti Muş Milletvekili Sezai Temelli, Hakkari Eski Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, Hakkari Milletvekilleri Onur Düşünmez, Öznur Bartın ve Vezir Parlak Belediye eşbaşkan Adayları Mehmet Sıddık Akış ve Viyan Tekçe, parti görevlileri ile birlikte esnafı ve vatandaşları mitinge davet etti.

51a8f2ea-fc0e-4a92-8d7a-530ec908fd19.jpg820658cb-47e6-419e-a9d5-6dc16e5840ee.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.