Vali Çelik, İftarda muhtarlarla bir araya geldi

Vali Çelik, İftarda muhtarlarla bir araya geldi

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkari Merkez köy muhtarları ve Merkez mahalle muhtarları ile düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkari Merkez köy muhtarları ve Merkez mahalle muhtarları ile düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar programına Vali Çelik ile birlikte, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İl Müftüsü ve Hakkari Merkez köy muhtarları ile Merkez mahallelerinin muhtarları katıldı.

İftar programında vatandaşlardan gelen sorunları muhtarlar aracılığı ile dinleyen Vali Çelik, merkeze bağlı köy ve mahallelerimizde ulaşım, baz istasyonu, elektrik, içme suyu sorunları, mezbaha yapımı, istinat duvarları sorunları gibi konularda yaşanan problemlerin çözümüne yönelik istişarelerde bulundu.

Vali Çelik; merkeze bağlı mahalle ve köylerimizde ihtiyaç duyulan konularda gerekli çalışmaların yapılması için ilgili birimlere talimatlarını ileterek, iftar yemeğine katılan muhtarlara teşekkür etti ve hayırlı Ramazanlar diledi.

2.jpg

3.jpg

432777813-122137754234052847-8764876290820607339-n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.