Akboğa'dan çağrı: Yerel esnafa sahip çıkın!

Akboğa'dan çağrı: Yerel esnafa sahip çıkın!

Hakkari Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, yerel esnafa sahip çıkılması çağrısında bulundu.

Sonbaharla beraber Hakkari'de çarşı-pazar hareketlendi. Alışverişin zincir marketler yerine yerel esnaftan yapılmasını isteyen esnaf temsilcileri, herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

Hakkari Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, yerel esnafın ayakta kalabilmesi için vatandaşlara önemli çağrılarda bulundu. Akboğa, yerel esnafın kaliteli ürün ve müşteri memnuniyeti sunduğunu vurguladı ve 'Kimi zaman anahtarını, kimi zaman  çocuğunu emanet ettiğin esnafına sahip çık. İyi günümüzde kötü günümüzde düğünümüzde ve cemiyetimizde hep bizimle olan üzerinizde para yok sonra versem olur mu? Diyebileceğimiz esnafımıza hep beraber sahip çıkalım “ dedi. Amaçları sadece kar olan zincir marketler yerine yerel esnaflardan alışveriş yapılmasını isteyen Akboğa, “Yerel esnaflarımız, hem ürün kalitesi hem de müşteri memnuniyeti açısından sizlere en iyi hizmeti sunmaktadır. Paranızın olup olmamasına bakmaksızın, size veresiye alışveriş imkanı sunan esnaflarımız, aile bütçenize katkıda bulunarak, gönül rahatlığıyla alışveriş yapmanızı sağlamaktadır. Okul alışverişlerinizden diğer temel ürünlere kadar, aldığınız ürünün kalitesinden, gramajından emin olun ve hem kendinizini hem de çocuklarınızın sağlığını düşünerek kimyasal içeriklerden uzak, kaliteli ürünler tercih edin. Bu noktada yerel esnaflarımızdan, markası belli, barkotlu ve bandrollü ürünler almanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıca, paranız olmadan size poşet bile vermeyen bazı marketler, sadece kâr amacını güderken, yerel esnafımız her zaman sizin yanınızdadır. Bu yüzden, kentimizde yıllardır faaliyet gösteren küçük esnaflarımızı korumak adına alışverişlerinizi yerel esnaftan yapmanızı rica ediyorum,” ifadelerini kullandı. Akboğa, yerel esnafa sahip çıkmanın önemine dikkat çekerek, “Zor gününüzde paranız olmadığında dahi size borç veren, esnaflarımızı unutmamalıyız. Esnaflarımıza sahip çıkalım ve her  türlü alışverişlerimizi yerel esnaftan yaparak, onlara destek olalım,” çağrısında bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.